Welkom in onze shop! Heb je een vraag? Stuur ons een appje, we zijn hier voor jou.

Over ons

Damesspeeltjes is de webshop voor vrouwen die van zichzelf durven genieten

Over Damesspeeltjes.nl

In 2016 zijn we Damesspeeltjes.nl begonnen nadat het ons was opgevallen hoeveel sites er zijn die speeltjes verkopen maar op de een of andere manier gewoon niet helemaal klopte. Te vaak volledig op mannen gericht in het assortiment en de uitstraling. Voor de duidelijkheid, mannen zijn op Damesspeeltjes.nl meer dan welkom, maar we zijn er voor jou als vrouw. Dus was het hoog tijd voor een online platform waar je je als vrouw helemaal thuis voelt. 

Selflove

Als vrouw heb je het recht om van jezelf te genieten. Alleen of met je partner. Met of zonder speeltje. Kies je ervoor om hierbij een lekker speeltje te gebruiken, dan is Damesspeeltjes.nl er voor je, om je te helpen nog meer van jezelf te genieten. Dat doen je door:

Zorgvuldig samengesteld assortiment

Al onze vibrators en speeltjes hebben we zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, merk en effectiviteit. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor jou.

Uitstekende service

We staan voor je klaar om je te adviseren en je vragen te beantwoorden. En we werken keihard om ervoor te zorgen dat als je vandaag besteld, je morgen al kan genieten. Mocht er wat zijn of je bent niet helemaal tevreden, dan zorgen we altijd voor een goede oplossing.

Vrouwen platform

Damesspeeltjes is er voor jou, als vrouw. En dat zie je terug op onze webshop. In het assortiment maar ook in de afbeeldingen die we gebruiken. En door regelmatig artikelen te plaatsen die je helpen om nog lekkerder van jezelf te genieten.

Heb je een vraag of suggestie? We horen heel graag van je. Stuur ons dan een Whatsapp op 06 21 32 56 82.

Vibrators

Bekijk ons assortiment

Dildo's

Bekijk ons assortiment