Welkom in onze shop! Heb je een vraag? Stuur ons een appje, we zijn hier voor jou.

Afhaalpunten in België

Laat je Damesspeeltjes bestelling bezorgen bij een afhaalpunt in Belgie

PostNL Kariboo-afhaalpunt (België)

Een PostNL Kariboo punt is een afhaalpunt van PostNL waar je pakketten kunt laten bezorgen. Er zijn vele Kariboo-punten in België waardoor je je pakketje altijd in de buurt kunt afhalen.

Tijdens het bestelproces wordt de optie "bezorgen op een Kariboo-punt" voor Belgische klanten automatisch aangeboden. Wanneer je ervoor kiest om je pakketje op een Kariboo-punt te laten bezorgen wordt er een voorstel gedaan om het pakketje af te leveren op een Kariboo-punt bij je in de buurt. Je kunt natuurlijk ook zelf een Karbiboo-punt kiezen, dit kan je aangeven tijdens het bestelproces.

Hoe weet ik dat ik mijn bestelling kan ophalen bij een Kariboo-punt?

Zodra je bestelling door het PostNL-punt is ontvangen, ontvangt je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Je kunt nu je bestelling ophalen bij het PostNL-punt dat je gekozen hebt tijdens het plaatsen van je bestelling. Let op! Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee.


Kan iemand anders mijn bestelling ophalen bij een Kariboo-punt?

Het is helaas niet mogelijk dat iemand anders je bestelling ophaalt.

Kan ik mijn bestelling langer laten liggen op het Kariboo-punt?

Je bestelling blijft 14 kalenderdagen op het PostNL-punt. Na 14 dagen wordt het automatisch naar Damesspeeltjes.nl teruggestuurd. Als je de bestelling 5 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail niet hebt opgehaald, ontvang je een herinnering.

Mijn bestelling is niet aangekomen bij het Kariboo-punt van mijn keuze. Wat nu?

Je bestelling wordt verzonden naar het Kariboo-punt dat vermeld staat in de verzendbevestiging die je via e-mail hebt ontvangen. Mocht je bestelling desondanks niet bij het Kariboo-punt liggen, kun je contact met Damesspeeltjes.nl opnemen.

Wat is de levertijd naar een Kariboo-punt?

De levertijd naar een Kariboo-punt kan iets langer zijn dan naar je huisadres. Indien je bestelling voorradig is en je bestelt voor 23:30, dan verzenden wij je pakketje nog dezelfde dag. Je kunt je pakketje binnen 2-3 werkdagen op het Kariboo-punt verwachten.