Welkom in onze shop! Heb je een vraag? Stuur ons een appje, we zijn hier voor jou.

Top 5 eerste seksspeeltjes voor samen

In onze blog 'Samen een speeltje, dat is raar' hebben we al uitgelegd dat het gebruik van een speeltje niet raar is, maar juist een leuke toevoeging kan zijn voor jullie seksuele relatie. We hebben het toen eigenlijk vooral gehad over het introduceren van een dildo of vibrator. Maar er zijn natuurlijk veel meer leuke speeltjes om samen te gebruiken!

Graag vertel ik jullie hier meer met de top 5 leukste speeltjes voor beginners.

A la 50 shades of grey

Voor wie hem nog niet heeft gezien overigens echt een aanrader! Seks draait ook om vertrouwen, maar iemand blindelings vertrouwen terwijl je vast zit met handboeien is toch altijd wel spannend. Daarnaast ben je zelf de controle kwijt. Deze fijne spanningen kunnen zeer stimulerend werken. Dus een mooi setje handboeien en een goede blinddoek en laat je verrassen door je partner!

Wel goed om samen vooraf even kort af te spreken wat de vastgebonden partner zegt als hij/zij het niet prettig vindt. Neem dit ook altijd serieus, als dit woord uitgesproken wordt moet de ander stoppen. Dit is het vertrouwen wat je elkaar geeft en het gaat er uiteindelijk om dat het voor allebei leuk en lekker is.

Vibrators

De vibrator is op meerdere manieren te gebruiken. Samen maar ook alleen. Eigenlijk mag deze niet ontbreken in jullie nachtkastje. Een extra stimulans tijdens de seks of samen genieten hoe jij jezelf verwend. Dit kan je zelf doen of laten doen. Misschien zelfs in combinatie met de handboeien en blinddoek? Dit speeltje is in vele kleuren en maten te verkrijgen.

Penisring

Ook weer zo’n naar woord, tenminste vind ik. Maar dit is ook echt een aanrader voor jullie beiden! Er zijn gewone penisringen maar ook vibrerende penisringen.
Een penisring zorgt ervoor dat het bloed minder goed door de penis stroomt. Dit klinkt in de eerste instantie als een slecht idee, maar dat is het zeker niet! Omdat het bloed minder goed door de penis stroom krijgt de man een stevigere en hardere erectie en dit is natuurlijk fijn voor ons dames.

Maar mannen, dit zorgt er ook voor dat jullie een krachtiger orgasme beleven. Wel een goed idee dus! De vibrerende penisring geeft nog net een beetje extra stimulans. De vibraties zullen de schaamlippen en clitoris extra stimuleren en dit zorgt ervoor dat de vrouw makkelijker klaar kan komen. Dubbelop genieten dus.

De afstandsbediening

Nee, niet de afstandsbediening van de tv maar van een vibrerend speeltje. Dit kun je natuurlijk alleen gebruiken maar het is veel leuker om dit samen te gebruiken. Seks bestaat uit genot uiteraard maar ook plezier en samen lachen. En wat is er leuker dan een vibrerend speeltje wat door je partner op afstand bediend wordt. Dit kan natuurlijk gewoon in bed als voorspel of om alleen de vrouw te laten genieten.

Maar als jullie samen meer zijn gaan genieten van de seks en een speeltje kan het zomaar zijn dat jullie hier iets vrijer en misschien ook iets ondeugender in geworden zijn. Dan kun je dit speeltje natuurlijk ook buiten de slaapkamer gebruiken...

Echt samen… de koppel vibrator

Zijn jullie inmiddels gewend aan een extraatje in de slaapkamer? Dan kan ik het gebruik van een koppel vibrator ook absoluut aanraden! In de eerste instantie ziet het er misschien wat raar uit en kan het zelf afschrikken. Maar ik zal jullie vertellen waarom dit speeltje wel echt heel erg leuk is!

Klaarkomen voor de man is over het algemeen makkelijker dan voor de vrouw. Wij vrouwen hebben vaak iets meer stimulans nodig, de welbekende g-spot en de clitoris bijvoorbeeld. Tijdens de seks (penetratie) is het natuurlijk mogelijk om de clitoris te stimuleren maar de g-spot is dan al wat lastiger.

En wat als ik vertel dat het mogelijk is om tijdens de seks zowel de g-spot als de clitoris te stimuleren met een fijne trilling? Dat is wat een koppel vibrator doet.
Je kan dit speeltje dus tijdens de seks gebruiken en het blijft op zijn plaats. Samen seks en een vibratie voor de g-spot en clitoris. Ja dames, als dit niet genieten is dan weet ik het ook niet meer!

Uiteraard kunnen jullie al deze speeltjes ook op de website vinden.
Komen jullie er niet uit of zoeken jullie iets anders? Laat een berichtje achter en ik help jullie graag op weg!