Welkom in onze shop! Heb je een vraag? Stuur ons een appje, we zijn hier voor jou.

Stacey Sapphire versterkt het review team van Damesspeeltjes.nl

Hey Ladies,

Welkom op Damesspeeltjes.nl en welkom, bij mijn blog en review pagina!

Ik vind het superleuk om aan te kondigen dat ik hier namens Damesspeeltjes.nl, speeltjes, glijmiddelen en nog veel meer producten ga testen om vervolgens voor jullie een uitgebreide review te schrijven.

Maar wie ben ik?

Ik ben Stacey (Sapphire), een internationaal porno model, ik ben onder andere te zien in films, shows en op websites. Echter is het niet mijn beroep wat mij zo geschikt maakt voor review over speeltjes. Uiteraard doe ik daar veel ervaring op met toys en gerelateerde artikelen, maar er is nog een reden:

Ik ben namelijk een trans-vrouw, en alhoewel het bij mij tussen de benen niet veel verschilt van andere vrouwen zijn er ook zeker wel verschillen die het ene speeltje net even fijner maken dan de ander. En zeker voor trans-dames is glijmiddel over het algemeen een must. Maar welk glijmiddel moet je nou hebben? Want alleen al op waterbasis zijn er zo veel verschillend om te kiezen!

Ik ga het allemaal testen voor jullie dames!

Sapphire Scale

Mijn reviews zijn ook echt voor ALLE vrouwen en ik kan niet wachten om mijn ervaringen met jullie te delen. Speciaal voor mijn reviews heb ik de “Sapphire Scale” bedacht, deze komt uit op een cijfer zodat jullie in 1 oogopslag kunnen zien wat ik van een product vindt. Voor zowel speeltjes als voor bijvoorbeeld glijmiddelen zijn er eigen punten van aandacht dus elke groep krijgt ook zijn eigen “Sapphire Scale”. Je vindt de “Sapphire Scale” per product in mijn reviews.

Hou Damesspeeltjes.nl in de gaten want binnenkort verschijnt mijn eerste review!

Kus Stacey