Welkom in onze shop! Heb je een vraag? Stuur ons een appje, we zijn hier voor jou.

Seksspeeltjes voor beginners

Een vibrator, dildo of ander seksspeeltje hebben is allang geen taboe meer. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat alle vrouwen een speeltje hebben. Ben jij op zoek naar een seksspeeltje voor beginners? Dan is dit op jouw lijf geschreven. 

Want na het besluit om je eerste seksspeeltje aan te schaffen, kan het enorme aanbod aan vibrators en dildo's nogal afschrikken. Tijd dus, om je op weg te helpen met een aantal seksspeeltjes voor beginners die je zeker laten genieten.

Wat voor speeltje past bij mij?

Voordat je een eerste seksspeeltje koopt, heb je meestal al wel je eigen lijf verkend en weet je wat je lekker vindt. Dit is handig om te bepalen wat voor speeltje het beste bij je past. Weet je nog niet zo goed wat je lekker vindt? Begin dan met een 'allround' speeltje zodat je kunt ervaren welke stimulatie je het lekkerste vindt.

Bullet vibrator

Cosmopolitan heeft ooit geschreven 'iedereen met een clitoris moet een bullet vibrator hebben'. Deze kleine vibrators zijn makkelijk in gebruik, schrikken qua formaat niet af en geven je wel een krachtig orgasme door je clitoris te stimuleren. Deze kleine krachtpatsers zijn vaak waterdicht en hebben meerdere standen zodat je zelf de intensiteit kan opvoeren. 

Bekijk hier alle bullet vibrators

Opleg vibrator

Qua vormgeving zijn dit de minst intimiderende vibrators. Ze zien er mooi uit en zijn zo vorm gegeven dat ze goed in de palm van je hand passen. Dit maakt ze super makkelijk in gebruik. Door de vorm kun je ook eenvoudig bewegen totdat je precies je lekkerste plekje hebt gevonden. De opleg vibrator geeft je een prettig orgasme door clitorale stimulatie.

Bekijk hier alle opleg vibrators

Satisfyer

Misschien wel het populairste seksspeeltje voor beginners van de afgelopen tijd. Een satisfyer combineert vibraties met pulserende luchtdruk golven. Dat klinkt misschien raar, maar geeft een ongekend lekker gevoel op je clitoris. Zeker door de combinatie van trillen en pulseren brengt een satisfyer je al snel naar een zeker hoogtepunt. Omdat ze in aanschaf iets hoger liggen zijn ze doorgaans wel voorzien van een ingebouwde accu en ook uitstekend te gebruiken onder de douche.

Bekijk hier alle satisfyer vibrators

G-spot vibrator

Deze vibrators zijn relatief klein en speciaal ontworpen om je g-spot te stimuleren. Dat zie je terug in een kromming of bolling aan de bovenkant die standaard vibrators niet hebben. Zeker als je lekker veel glijmiddel gebruikt kunnen g-spot vibrators je een heerlijke orgasme bezorgen. 

Bekijk hier alle g-spot vibrators

Rabbit vibrator

Kun je, of wil je niet kiezen tussen vaginale en clitorale stimulatie? Geen zorgen, ook hier zijn voor beginners perfecte seksspeeltjes te krijgen. Rabbit vibrators stimuleren je vagina, zoals een standaard vibrator dat doet, maar heeft als extraatje 2 (soms zelfs 3) 'oortjes' die je clitoris stimuleren. Zeker als je kiest voor een rabbit met een wat gebogen vorm waarmee je ook je g-spot stimuleert wordt het absoluut genieten. Zeker als je weinig ervaring hebt met speeltjes, of niet snel heel nat wordt, is het gebruik van glijmiddel een echte aanrader. Of zoals Lex, een van onze testers zegt: Alles met glijmiddel wordt exorbitant lekkerder!

Bekijk hier alle rabbit vibrators

Hulp nodig?

Mocht je toch nog twijfelen over jouw eerste seksspeeltje, stuur ons dan gerust een appje op 06 21325682. Dan helpen we heel graag om de juiste keuze te maken. Veel plezier met je eerste speeltje!