Welkom in onze shop! Heb je een vraag? Stuur ons een appje, we zijn hier voor jou.

Roze vibratie ei van Easytoys

Het (koppel)-seksspeeltje waarmee we de 1,5 meter-regel met een grijns tegemoet komen?

Nu we met z’n allen de 1,5 meter regel willen en moeten gaan eerbiedigen, komt “op afstand bestuurbaar” opeens wel heul dichtbij. En, zoals regelmatig bij opgelegde regels; de prikkeling hoe je ze ludiek kunt naleven deed mij dit speeltje willen proberen. Dus voor iedereen die nu al weken moedeloos in de verte staart hoe anderhalve meter je seksleven gaat vernietigen:

Tadaaa... een speeltje dat anderhalve meter overbrugt. Wat zeg ik; complete meters met olympisch gemak. (ik had haar de hele laan uit gestuurd maar toen ze weer terug kwam giechelde ze nog steeds)

Unboxing

Het vibrerende ei, want daar heb ik het over, is mooi zachtroze. Het voelt prettig glad en zacht aan. De afmeting is iets langer dan een huis-tuin en keuken ei, maar wel smaller. Aan de onderkant zit, natuurlijk, een plastic koord. Ik ben dan wel zo dat ik dat eerst even test ivm potentiële oohh-wat-nu situaties, maar, geen klachten; stevig genoeg, veilig dus. De afstandsbediening is klein, kan je makkelijk verstoppen in je handpalm of broekzak en is een stuk simpeler dan die van je tv, dus dat is mooi. Fideel ook; batterijen zijn meegeleverd. Top, ready to go.

Je moet de afstandsbediening even openmaken, haal het bescherm papiertje eruit, daarna draai je het ei open en doe de batterijen erin. Natuurlijk probeer je dan even alle standen en hoe hard het ei vibreert. Nieuwsgierig zijn is altijd okay.

Easytoys heeft hiermee een ingenieus apparaatje in huis dat wel easy te bedienen is.

Tijdens het gebruik

Het inbrengen gaat (eventueel met glijmiddel) gemakkelijk. Ik hoef niet te melden dat de lus onder moet he... En dan begint het spel. De 1 het ei en de ander worldpower. Het idee is erg vermakelijk. Vooral omdat dit voor mijn proefkonijnerette de eerste keer was. Ze keek me verwachtingsvol aan om te zien wat er gebeurde als ik op de aan-knop zou drukken. Ik grijnsde om de macht die ik in handen hield. Alle fantasieën ; in een restaurant, in de auto, op een verjaardag, vlogen door mijn hoofd. Ik drukte...

Wow. Ik hoefde haar niet te vragen of ie het deed; een enorme zoom rees op uit haar lijf. Allemachtig.. ik kon zelfs de verschillende standen horen. Nou moeten we met z’n allen op 1,5 meter gaan leven, maar om dit niet te horen moet het nieuwe normaal wel 3,5 meter worden, met de radio op de achtergrond verplicht aan. Natuurlijk deed dat de erotische sfeer omzwaaien naar slapstick gehalte.

Al dubbel liggend laat ik haar door kamer paraderen. Het leek alsof er een genetisch gemanipuleerde mug van monsterlijke omvang door de kamer verplaatste. Aaii... dat is echt wel jammer, want het zoemt z’n doel wel voorbij zo.

Niet geheel onbelangrijk; wat voel je? Dat zal voor iedereen anders zijn; het is een apart gevoel. De trilling voelt kriebelig, maar is niet te heftig dat het oncomfortabel is. De stand met interval vond ze fijner dan trilling aan 1 stuk. Van binnen bracht het haar niet tot euforie, het ei buiten je lijf functioneert natuurlijk gewoon wel als vibrator.

Conclusie

Het speciale en amusante aan dit speeltje is natuurlijk dat iemand anders ( je kunt ook zelf de regie in handen nemen) beslist wanneer er iets in jou beweegt. Het complot-gevoel samen iets ondeugends te doen in bijvoorbeeld het openbaar is geinig, maar lastig te testen nu, in een restaurant, verjaardag of de kroeg. Gezien het geluid zou ik 'm niet gebruiken op een “kringetjes-verjaardag”. Als je in huis je partner wilt lokaliseren, is het wel weer super handig.

Het is een speeltje en speeltjes moeten allereerst plezier brengen, dat doet het zeker. In welke vorm is een tweede, maar je bent wel lekker samen bezig. Daar gaat het uiteindelijk altijd om.

Lex