Welkom in onze shop! Heb je een vraag? Stuur ons een appje, we zijn hier voor jou.

Review Gildo no. 14 glazen dildo

Glas dient de mens. Glas bekoort. Glas is intens handig. En gloeiende god....glas is lekker. Glazen dildo’s zijn er in allerlei gedaantes. En ik had precies deze. Lucky me.

Deze specifieke ‘Gildo’ ziet er sowieso al gewoon nice uit. Sierlijk, fier, wellustig en blijkt buitengewoon satisfying. Als je de glazen lus ziet, bedenk je je onmiddellijk dat een goed houvast biedt. En dat klopt. Als je aan de gang gaat met glijmiddel (en ik mag hopen dat je altijd bij de hand hebt; alles is met glijmiddel exorbitant lekkerder) dan ben je die lus erg dankbaar.

Het feit dat dit exemplaar enorm glad is, dus geen ribbels of iets dergelijks, maakt alles juist zo lekker. De lengte is niet afschrikwekkend. Wat deze dildo daardoor in 1 klap veelzijdiger maakt dan reuzen-collega’s; anale potenties.

Een onderzoek is véél geldiger als er meerdere mensen aan deelnemen;
iedereen kijkt anders naar deze doorzichtige centimeters. De omvang is nederig. Wat de toegankelijkheid vergroot.

Anaal fan

Door de lus heb je een soort beveiliging dat je niet te diep gaat. Door de smoothness van het materiaal is het ook voor beginners, spelen zonder angstzweet.

Vaginaal fan

Voor sommigen wellicht wat kort, (door die lus) maar voor sommigen precies het begin van een speeltjesavontuur.

Goeie houvast, makkelijk te draaien. Spelen met iets wat zó glad aanvoelt, is intern satisfying. Maar ook het aanraken, het voelen van het materiaal op je huid is genieten. Spoiler alert: met de orkaan in de zeilen naar het paradijs!

Glas kun je zo lekker beïnvloeden. Dus neem even de moeite en die warm of koud maken onder de kraan. Dat is echt een extra bonus die je niet moet negeren.

Wat je ook niet moet negeren is een plavuizen vloer. Blote voeten, natrillende benen en een vloer vol glas, ain’t no paradise... Voorzichtigheid op zulke momenten moet in principe mogelijk zijn dus gaat dit glaswerkje weer keurig in z’n geheel terug in het zachte fluwelen opbergzakje wat je erbij krijgt.

Eerst reinigen. No sweat met glas; dat de wijnglazen in je vaatwasser even een stukje opschuiven. Wel zelf uitruimen dan ook he...

Lex