Welkom in onze shop! Heb je een vraag? Stuur ons een appje, we zijn hier voor jou.

Review 50 Shades of Grey 'Greedy Girl' Rabbit vibrator

Heugelijk in afwachting kreeg ik onlangs de Fifty Shades of Grey 'Greedy Girl' G-spot rabbit vibrator binnen. Tijd om mijn namens Damesspeeltjes.nl eerste review te doen voor jullie! Als je mijn introductie hebt gemist, dan kun je deze hier terug lezen.

De verpakking en unboxing

Het eerste wat mij direct opviel is de super discrete verpakking. Echt chapeau! Een blanco doos met een neutrale adressticker. Niemand zal weten wat er zich in dit pakketje bevindt en dat is toch erg fijn. Zelfs voor mij waar de meeste wel van weten wat ik doe is dat erg fijn want, ook voor mij is een beetje privacy op zijn tijd erg gewaardeerd ;)

Dan gaat de doos open en alles is goed beschermd ingepakt met opvulsubstraat tegen schokken en stoten. Dit product kan natuurlijk ook wel een stootje hebben (is bij mij wel handig) echter zijn er ook producten die een dreun tijdens transport minder kunnen hebben. Duidelijk is hier goed aan gedacht.

Naast een invoice is ie daar dan, het product waar ik enorm naar benieuwd ben. De verpakking zelf is strak en stijlvol geheel toepasselijk bij de naam. Tijd om deze open te gaan maken want oh ik kan niet wachten om de vibrator in het echt te zien en te voelen.

De indeling is top alles is ook in deze verpakking goed bestand tegen transport en ingedeeld. Naast het product zelf zit er een USB-oplaadkabel, een gebruiksaanwijzing en een heel mooi opberg zakje bijgeleverd.

Die laatste vind ik echt een pluspunt! Ik ga vaak op reis voor werk waar de nodige toys voor mee gaan. En alles bij elkaar in een zak of los in een tas is echt een crime, dus een eigen zakje is erg fijn zodat alles schoon blijft en makkelijk te vinden is. Ook nu weer toch het detail en de zorg om het satijnen zakje in dezelfde stijl te produceren zonder te veel weg te geven van de inhoud.

De oplaadkabel

Deze heeft een prima lengte, te vaak krijg je te korte kabels meegeleverd. Echter is deze prima en voelt van goede kwaliteit aan
.

De vibrator

Mijn eerste indruk van de vibrator zelf is "wauw" hij straalt stijl en classyness uit.
Een robuuste indruk en kwaliteit. Tevens voelt het materiaal nu al heel aangenaam aan! Een soft touch silicone met een bijna skin like feel. Uiteraard harder maar heel smooth en zacht. Je voelt gewoon kwaliteit in je handen te hebben.
Unboxing 50 shades of grey rabbit vibrator


Tijd om hem is aan te zetten. Ik druk op de knop en hij trilt 2 keer en dan, niks... ik pak de gebruiksaanwijzing erbij. Er zit een travel beveiliging op! Geen ongewilde vibraties tijdens het transport dus, dit is een heel groot pluspunt in mijn ogen. Regelmatig heb ik lege vibrators bij aankomt gehad of opmerkingen gekregen volgens mij gaat er is af in je tas. Ja, heel akward maar met de Greedy Girl ga je daar dus geen last van hebben. Er zitten 2 drukknoppen op welke je beide even ingedrukt moet houden om de travel block eraf te halen.

Tweede poging ik druk op de grote knop, en ja hoor hij blijft aan. De grote knop is zoals verwacht voor het G-spot gedeelte. Eerst maar is kijken wat de standen hierop zijn want er zitten maar liefst 9 verschillende standen op!

De eerste stand voelt aangenaam en al best krachtig op naar stand 3 welke volgens de tabel de hardste stand moet zijn. Ik wil namelijk wel is weten wat de maximum output is... oh my! Ik ben aangenaam verrast! ik heb natuurlijk al menig speeltje mogen ervaren maar...

De vibratie is sterk, constant en zeer aangenaam. Kan ik wat heftig zijn, ja mogelijk maar gelukkig zijn er nog 2 zachtere standen ;) De overige standen ga ik niet allemaal door die zijn immers totaal afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Wel kan ik stellen dat elke stand even constant is zonder powerdrops. Dan de kleine knop deze is voor de rabbit deze heeft 3 standen te noemen: Low, Mid en High, persoonlijk vind ik dit jammer. Ook hier hadden van mij meer standen op mogen zitten.

Ben je erg gevoelig aangelegd dan kan de High wel even schrikken zijn, hij is intens! En alhoewel ikzelf erg gevoelig ben ga ik deze stand toch zeker uitproberen. Doormiddel van telkens de knoppen in te drukken schakel je door naar de volgende stand tot je weer bij stand 1 uitkomt. Voor het uitschakelen dien je de knoppen (los van elkaar) even ingedrukt te houden.

Waar ik voornamelijk versteld van sta is dat ik nu alles programma's rustig he doorlopen zonder het product op te laden vanuit de fabriek. Maar nu er toch echt even goed getest moet gaan worden toch maar even helemaal opladen. De oplaadkabel gaat makkelijk in de vibrator en voelt stevig aan, geen speling en duidelijk een goede connector gebruikt.

Nu even 2 uurtjes wachten bij een lege accu of tot het lampje uitgaat en dan kan ik de vibrator gaan testen op de manier zoals deze bedoeld is. Laten we dit opladen even doorspoelen ???? Tadaaaa, hij is opgeladen.

Let's get to business Mr.Grey!

Zoals met bijna alle siliconen toys is een waterbasis glijmiddel ook hier van toepassing om schade aan de siliconen te voorkomen. Nou ik ben benieuwd ik pak wat glijmiddel en maak het mezelf comfortabel.

Ik probeer eerst de feeling uit zonder vibratie. Dit is voor het eerst dat ik een specifieke G-spot stimulator gebruik dus ben benieuwd. Het is even wennen door de sterke curve die aan het einde zit maar is zeker niet onprettig, sterker nog je merkt meteen dat hij 'on spot' is. Do not try this before going to the toilet hahaha. Nee zonder gekte hij staat nog niet eens aan maar als hij dat wel had gestaan met een volle blaas... well, you get the picture ;) Travel block eraf en 3, 2, 1...

Oh my! Heel even verschiet mijn hele lijf op het moment dat de G-spot stimulator aan gaat, nog op lage stand maar goed voelbaar! Oké voor we de programma's doorgaan ook de 'rabbit' testen. Ja zoals verwacht... is ook deze intens en een schel gilletje kan ik niet onderdrukken. Op het moment dat ik de andere standen doorloop breekt bij sommigen het zweet me uit. De intensiteit is hevig ook wanneer beide aanstaan zonder powerloss. Voor de dames die aanleg hebben tot squirten raad ik zeker aan een handdoek neer te leggen ????.

Ik houd het zelf met moeite droog. Zonder verder in details te treden kan ik wel stellen dat dit speeltje me wel even bezighield. En persoonlijk vond ik geen 1 stand onaangenaam. Net zo belangrijk is dat de Silky soft feeling superfijn is! Ook bij gebruik is de kwaliteit duidelijk merkbaar.

Is er niks negatiefs? Ik denk dat dat afhankelijk is van persoonlijke voorkeur. De 'rabbit'is vrij stug en duwt bij gebruik in bepaalde hoeken stevig tot hard op de clitoris. Zelf vind ik dit meestal wel fijn maar er waren ook momenten waarop het minder aangenaam was in bepaalde hoeken. Nu kun je deze zelf makkelijk beïnvloeden omdat het geheel ook makkelijk in de hand ligt. Maar minder druk op de clitoris betekent automatisch meer druk op de G-sot so you have been warned.

Persoonlijk denk ik dat deze vibrator niet mag ontbreken in een nachtkastje (of reiskoffer) de kwaliteit en opties zijn de kosten meer dan waard. Zeker met de verschillende standen denk ik ook dat iedereen wel uit de voeten kan en een stand vindt die aangenaam is. Ikzelf ben doorgaans moeilijk met speeltjes omdat ze gewoonweg niet fijn aanvoelen of onhandig zijn in de bediening.

Maar door deze ben ik aangenaam verrast en ook erg blij om hem te hebben. Ja ik heb hem inmiddels ook meer dan eens gebruikt en zorg niet voor niks dat hij constant is opgeladen. Er zijn pas 2 speeltjes die mij tot een extase hebben kunnen brengen en mag met veel plezier aankondigen dat het de 'Greedy Girl' ook zeker gelukt is! This one is a keeper lady’s ????

Er rest mij niks ander dan de plus en minpunten op een rijtje te zetten:

+ Silky touch feel silicone.
Stacey Sapphire Scale Score 50 shades of grey rabbit vibrator

+ Makkelijk in gebruik.
+ Makkelijk te reinigen met toycleaner .
+ geen powerloss.
+ Laad snel op.
+ gaat lang mee op volle accu.
+ Goede intensiteit vibratie in alle standen.

- Soms iets te stug wat vervelend kan voelen.
- NIET waterbestendig.
- de Rabbit heeft maar 3 standen wat ik persoonlijk wel erg jammer vindt.
- Je kan niet terugschakelen in de standen.