Welkom in onze shop! Heb je een vraag? Stuur ons een appje, we zijn hier voor jou.

Koppel vibrators, hoe zit dat nou precies?

Hallo dames!

Wij staan voor #selflove. Maar van jezelf genieten hoef je niet per definitie alleen te doen. Sterker nog, samen genieten van een fijn speeltje kan een uitstekende manier zijn om dichter tot elkaar te komen of de spanning weer terug te brengen. Klinkt als een goed idee toch? Helemaal als je tot die 90% van de vrouwen behoort die moeilijk of niet kunnen klaar komen door te vrijen.

Lijkt het je lastig om dit thuis voor te stellen, dan hebben we hier wat handige tips voor je.

Wat is een koppel vibrator

Je hebt vast al wel eens de term koppel vibrator gehoord en er een beeld bij gevormd. Fijn he! Maar klopt dat beeld ook? Laten we beginnen met wat we bedoelen met een koppel vibrator:

Een koppel vibrator is een U-vormige vibrator die je draagt tijdens het vrijen. Ja echt! Door deze kenmerkende vorm wordt je zowel van binnen als van buiten gestimuleerd waardoor je zeer waarschijnlijk wel tot een hoogtepunt komt.

Zit dat dan niet in de weg tijdens het vrijen? Euh nee, helemaal niet zelfs. Sterker nog, ook je partner profiteert hierdoor ook van dezelfde vibraties. Wel zo eerlijk toch?

5 redenen om een koppel vibrator te kopen

Een koppel vibrators stimuleert jullie allebei waar het telt. Jij wordt zowel op je clitoris als op je g-spot verwent en je partner geniet ook van heerlijke vibraties. 

Dubbel genieten
Tijdens het vrijen wordt de vibrator zachtjes tegen jouw g-spot en zijn penis gedrukt wat voor beiden een heerlijk gevoel is. Door de bewegingen tijdens het vrijen - daar gaan we wel van uit - masseert de voet van de vibrator je schaamlippen en clitoris. Dubbel genieten dus! 

Het past gewoon, maak je geen zorgen. Koppel vibrators worden hier specifiek op ontworpen. Je doet er wel verstandig aan om te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardig speeltje, gemaakt van zachte flexibele kwaliteits-siliconen. Sowieso is het lekker om een zacht waterbasis glijmiddel te gebruiken. Zo kom je meteen lekker in de stemming als je elkaar insmeert. 

Kom dichter tot elkaar
Buiten het overduidelijke lichamelijke genot zitten er ook andere voordelen aan het samen delen van een speeltje. Tijdens het orgasme - en dat van je partner - produceren je hersenen oxytocine ook wel bekend als het 'gelukshormoon'. 

Dit zorgt voor dat heerlijke geluk van verbondenheid direct na je orgasme. Er zijn studies die aantonen dat oxytocine nog meer doet voor je. Het zorgt er ook voor dat je meer wilt delen met je partner na het vrijen. Pak dat moment dus voor wat ongegeneerde pillow talk en het fluisteren van lieve dingen. Zo helpt een koppel vibrator je relatie zelfs te verstevigen buiten de muren van de slaapkamer. 

Praat over je verlangens 
Door een koppel vibrator te introduceren en er samen van te genieten, zet je de deur open om makkelijker te praten over wat je nog meer graag samen zou willen proberen. Zolang je er allebei van genieten worden de mogelijkheden grenzeloos, dus ga samen op ontdekkingsreis naar verborgen verlangen en genot. 

Uit onderzoek blijkt dat - zeker voor ons dames - het delen van seksuele fantasieën en interesses alleen al, kan leiden tot verhoogd seksueel genot. Doen dus! Heb lol, experimenteer, lach, zucht en geniet samen. Als je dan volledig voldaan samen na ligt te knuffelen is het perfecte moment om weer een nieuwe suggestie te doen. 

Kijk schat, zonder handen!
Een koppel vibrator zorgt er voor dat jij - jullie allebei - je handen vrij hebt. En hoewel het in de kroeg soms lastig is te bedenken waar je ze moet laten, hoeft dat nu zeker niet het geval te zijn. Er zijn letterlijk honderden dingen die je handen kunnen doen, dus praat met elkaar over de lekkere plekjes waar je handen naar toe kunnen. Verras hem en laat je verrassen door de extra dimensie die 2 paar handen aan jullie avontuur kunnen geven.

Je hoeft 'm niet altijd te delen
Er staat je natuurlijk niks in de weg om ook gewoon lekker alleen van je koppel vibrator te genieten. Soms is het gewoon een vibrator. Bijkomend voordeel is dat als je dit speeltje alleen gebruikt, je meteen heel fijn kan ontdekken wat je lekker vindt. Met het speeltje, maar ook zeker met die ene vrije hand. 

Door de unieke vorm is ie dus ook uitstekend geschikt om zelf te gebruiken in combinatie met een extra speeltje. Wij sluiten niet uit - uhum - dat je hierdoor met meer zelfvertrouwen die heerlijke koppel vibrator deelt met je partner. Doe er je voordeel mee. 

Zelf of samen een speeltje gebruiken is heel normaal. Tenminste de helft van alle vrouwen en bijna de helft van alle mannen gebruiken op enig moment een speeltje in bed. Niks om ongemakkelijk over te doen dus. En het is nog goed voor je ook zoals we je eerder hebben uitgelegd.

Of je nu veel ervaring hebt met speeltjes samen, of dat je nu overweegt om jullie eerste aan te schaffen, kies een koppel vibrator of speeltje dat bij jullie past zodat je er echt samen van kan genieten. Dan zullen jullie er allebei geen spijt van krijgen. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ons aanbod koppel vibrators.