Welkom in onze shop! Heb je een vraag? Stuur ons een appje, we zijn hier voor jou.

Hoe kies je een vibrator die bij je past

Je bent vrijgezel, je seksleven laat te wensen over of je vindt het gewoon prettig om zo nu en dan wat tijd met jezelf door te brengen. Dan is het fijn als je een goede vibrator in de kast hebt liggen. Alleen welke vibrator is het meest geschikt?

Vibrators heb je in allerlei soorten en maten. Groot of klein, felgekleurd of onopvallend, simpel of met veel verschillende mogelijkheden en dat allemaal met verschillende functies. Kies daarom een vibrator die past bij jouw wensen.

Clitoris

Heel veel vrouwen genieten het meest van stimulatie van de clitoris of het omliggende gebied. Wanneer het jou echt alleen om deze stimulatie gaat, kun je het beste kiezen voor een vibrator die hier speciaal op gericht is. Dit zijn kleine, krachtige vibrators voor extern gebruik. Doordat deze vibrators speciaal ontwikkeld zijn voor de stimulatie van de clitoris, zijn ze effectiever dan vibrators die ook voor andere delen van de vagina gebruikt kunnen worden.

Een relatief nieuw soort clitoris stimulator is een luchtdruk vibrator waarvan de Satisfyer de meeste bekende is. Deze zorgt voor een zeer krachtig orgasme.

Vagina

Vind je vaginale stimulatie belangrijk bij zelfbevrediging? Kies dan voor een groter exemplaar die je ook in kunt brengen. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar, dus kies er een die bij jouw wensen past. Vibrators die gericht zijn op vaginaal gebruik kun je overigens ook goed gebruiken voor stimulatie van de clitoris.

Gelijktijdig vaginaal en clitoraal

En dan heb je nog vibrators die gelijktijdig de vagina en clitoris kunnen stimuleren. Dit zijn staafvibrators met een extra stukje gericht op de clitoris. Deze vibrator staat ook wel bekend als de Rabbit of Tarzan.

Als je eenmaal de juiste soort vibrator hebt uitgekozen, zijn er nog verschillen in de kleur, vormgeving, kracht en het materiaal. Weet je niet precies wat je wilt? Vraag dan eens advies in onze winkel. Online is heel veel (anoniem) verkrijgbaar, maar het is soms lastig om te kiezen uit al het aanbod.

Vibrators verschillen erg in prijs, maar het kan geen kwaad wat te investeren in een goede vibrator. Duurdere vibrators zijn over het algemeen stiller, hebben meer opties en gaan langer mee dan de goedkope varianten.