Welkom in onze shop! Heb je een vraag? Stuur ons een appje, we zijn hier voor jou.

Hoe geniet je samen van een seksspeeltje

Ja, zo voelt het de eerst keer waarschijnlijk wel, raar en onwennig. Maar een speeltje gebruiken samen met je partner is helemaal niet raar.

Samen genieten van een speeltje

Seks is in de meeste relaties iets waarbij het voor beide partners belangrijk is om te genieten en samen tot het hoogtepunt te komen. Een speeltje kan dit gevoel juist alleen maar versterken en hierbij helpen. Vaak is een orgasme voor een man makkelijker dan voor een vrouw. Waarom zou je de man, die zo zijn best doet om jou te laten genieten, niet een “handje” helpen. Dit haalt bij jullie beide de “druk” weg en maakt dat jullie samen meer genieten.

Een vibrator is geen concurrent

Een vibrator kan de vrouw tijdens de seks net die extra stimulans geven. Gebruik bijvoorbeeld de vibrator in het voorspel of tijdens de seks om de clitoris te stimuleren. Als vrouw kun je dit zelf doen maar je kunt het natuurlijk ook aan de man overlaten. En dames, wees gewaarschuwd omdat die druk weg is, is de kans heel groot dat je ook vaker een hoogtepunt bereikt.

Een veel voorkomende gedachte is dat mannen een dildo of vibrator als “concurrent” zien. Er van uit gaande dat jullie een goede relatie hebben, is dit natuurlijk niet het geval. Het is een aanvulling voor jullie beide en weer een keer iets anders. Het is leuk en fijn om dit samen als afwisseling te gebruiken.

Geef je speeltje een naam

Tip; geef je speeltje een andere naam dan wat het is. “Pak jij de vibrator/dildo er even bij” klinkt in mijn oren niet heel sexy, totaal niet eigenlijk. Maak er iets leuks van waarbij jullie allebei heel goed weten wat er bedoeld wordt zoals “zullen we ons paarse vriendinnetje erbij vragen”, dit klinkt al heel anders.

Gek genoeg zijn er nog steeds vooroordelen over het gebruik van een speeltje in bed. Who cares! Niemand ziet wat jullie samen in bed doen, het belangrijkste is dat je samen geniet. En daarbij, ondanks de vooroordelen is het steeds gebruikelijker een speeltje te hebben en te gebruiken. 

Kortom; samen een speeltje gebruiken is niet raar. Het zorgt alleen maar voor meer plezier en genot voor jullie allebei tijdens de seks!

Op de website staan veel leuke, spannende, stimulerende speeltjes. Kijk hier samen rustig rond. En komen jullie er niet uit? Laat een berichtje achter met jullie vragen/wensen en ik help jullie graag op weg met jullie eerste vriendje/vriendinnetje.