Mijn eerste vibrator

Hoi, mijn naam is Laura. Ik liep al een tijdje met het idee om voor mezelf een spannend speeltje te kopen. Mede vanwege het grote aanbod online had ik het al een tijdje voor me uitgeschoven. Totdat de nieuwsgierigheid het van me won.
 
Wat een goed advies
Via twitter @genietvanjezelf kwam ik op www.damesspeeltjes.nl. Verrast door het aanbod heb ik hen om advies gevraagd. Ik wilde een klein en stil model. Wel zo handig als je niet alleen woont... Samen met Damesspeeltjes.nl heb ik het voor mij perfecte speeltje gevonden; de Easytoy Mini Vibrator.
Hij ziet er mooi uit en is voor mij precies goed. Ik had meteen al zin om hem uit te testen! Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten, de dag daarna was het speeltje al binnen. Fijn ook dat het in een super discrete verpakking zit want ik was zelf niet thuis op dat moment.
 
Ik ben er blij mee!
Inmiddels heb ik al meerdere keren genoten van mijn eerste speeltje, ik ben er blij mee. Hij werkt super, is klein dus als ik het zou willen kan ik hem makkelijk meenemen. Hij is stil, dus ik kan hem op ieder moment van de dag gebruiken en niet te missen, het voelt ook nog eens heel fijn.

Een aanrader voor iedereen die voor de eerste keer een speeltje gaat kopen en nog niet precies weet wat ie moet. Ik ben er super blij mee!
 
xo Laura
 
 
 
Bekijk ook eens